Графік відправки замовлень:

пн-пт 10:00-19:00

0
Мій кошик
Каталог
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Післяпологові прокладки

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Коли дитина народилася, вас чекають не тільки позитивні емоції. Багато мам досить довго відновлюються. В процесі відновлення допомагають сучасні засоби гігієни, такі, як післяпологові прокладки. Вони обов'язково повинні бути у вашій сумці в пологовий будинок. Їх може знадобитися багато. Перший час виділення більш рясні, ніж при місячних. Міняти засіб гігієни доведеться часто, оскільки постійно виходитимуть слиз і згустки. Лохії посилюються, коли жінка встає з ліжка.

Купити прокладки в пологовий будинок високої якості онлайн

Прокладки післяпологові широко представлені в нашому інтернет-магазині для мам і малюків Мамуля. Щоб післяпологові або урологічні прокладки після пологів в пологовий будинок купити, вам просто треба додати їх в Корзину. Доставку ми робимо на поштове відділення або кур'єром по всій Україні. Зазвичай займає вона не більше 1-3 днів.

Ми вибираємо для вас тільки якісні і сертифіковані засоби гігієни. Ніякої алергії, висипу, роздратування. Спеціальний наповнювач вбирає згустки. Одна така прокладка вміщує 700 мл рідини. Її можна не міняти до 5 годин.

Усі прокладки для породіль стерильні і просякнуті антисептиком. Використовувати такі прокладки потрібно перші 5-7 днів після пологів. Потім виділення стають менше. Ви зможете перейти спочатку на звичайні для місячних, а потім і зовсім на щоденні.

У перші дні дуже важливо забезпечити собі надійний захист від свербежу і подразнень і відновити нормальну мікрофлору. Краще віддати перевагу прокладкам після пологів із крильцями з натуральних матеріалів. Наші прокладки не містять ароматизаторів та інших штучних добавок. Вони дозволяють шкірі дихати. Саморобні пристосування з вати не забезпечать такого рівня впевненості і комфорту. Крім того, такі вироби домашнього виготовлення не запобігають розмноженню бактерій. Не забувайте, що матка після пологів являє собою ранову поверхню. Тому відмовляючись від фабричних післяпологових прокладок, ви ризикуєте занести інфекцію і залишитися в пологовому будинку набагато довше, ніж могли.

Найкомфортнішою в користуванні буде продукція відомих брендів. Такі прокладки дуже м'які і добре вбирають. Вам не доведеться міняти їх дуже часто.

Що робити тим, хто відчуває урологічні проблеми?

Це не така й рідкість, так як гормони послаблюють м'язи і зв'язки. Зазвичай за кілька місяців така інтимна проблема припиниться. У важких випадках потрібно буде займатися спеціальною гімнастикою. Існують також тренажери, які зміцнюють м'язи тазового дна. На допомогу прийде лікар-урогінеколог. Його допомога зазвичай потрібна, якщо пологи були дуже важкими, тривалими і виснажливими. Або ж, якщо дитина була велика.

Якщо є проблеми з нетриманням, можна придбати урологічні прокладки, на яких повинна бути спеціальна позначка, що їх можна використовувати після пологів. Від інших варіантів відмовтеся, оскільки вони не будуть давати того рівня комфорту, що вам потрібен. У них інше призначення.

Легких вам пологів і швидкого відновлення! Воно буде простіше з якісними сучасними засобами гігієни. Краще підготуйтеся до пологів заздалегідь і купіть 2-3 упаковки післяпологових прокладок. Для додаткового комфорту вам також можуть стати в нагоді натуральні глибокі поглинаючі післяпологові трусики. Вони залишать одяг чистим.

 

Вгору